Groot assortiment in Limmen en omstreken

Neem contact op

In het assortiment van Meelgro Bouw vindt u alles wat u nodig heeft in en om uw huis. Zowel voor de beginnende doe-het-zelver als de professionele vakman is welkom bij ons. Hieronder volgt kort een inzicht in ons assortiment. Wilt u exact weten of wij u kunnen helpen met uw klus. Neem contact op via 072 - 505 17 88 of kom langs in Limmen.

Eigen huis en tuin

Wilt u graag zorgeloos en prachtig wonen? Is het tijd voor een andere sfeer in uw huis? Het assortiment van Meelgro Bouw is perfect voor elk klus in huis. Of het nu gaat om een vloer, verlichting, sanitair of uw verwarming. U vindt het allemaal in Limmen. Onze vakmensen staan klaar voor uw vragen en weten exact wat u nodig heeft. Zelfs als u iets nieuws wilt bouwen in uw huis. Wij helpen u graag het project tot een succes te brengen.

Bij een prachtig huis hoort vaak ook een mooie tuin. Een tuin moet namelijk een aanvulling zijn voor iedere woning. Net als de inrichting van uw woning heeft uw tuin ook te maken met verschillende stijlen. Wat u ook kiest, niets is fout! Jij bepaalt wat je graag wilt zien in je tuin. Meelgro Bouw biedt alles wat je nodig hebt om je tuin in te richten. Wij hebben de juiste spullen in ons assortiment om uw droomtuin in te richten.

Gereedschap

Bent u een echt doe-het-zelver? Dan heeft u natuurlijk goed gereedschap nodig. Bij Meelgro Bouw bent u bij het juiste adres. Wij hebben een breed assortiment machines en gereedschappen voor elke klus. U bent bij ons welkom voor een schuurmachine, accuboormachine maar ook gewoon voor een schroevendraaier of een hamer. Wij bieden een ruime keuze in elektrische gereedschap en ijzerwaren. Op deze manier heeft u één adres nodig voor alle klussen.

Elektra

Iedereen wilt zich veilig voelen in zijn eigen huis. Meelgro Bouw heeft een breed assortiment voor een veilige elektriciteitsvoorzieningen. Het is namelijk belangrijk dat de elektra altijd in orde is. Wij bieden installatie- en verlengmateriaal voor elke doe-het-zelf klus. Zo kunt u denken aan multimeters, zekeringen en verlengsnoeren. Op deze manier kunt u comfortabel genieten van uw woning.