Uw unieke dakkapel, wenteltrap of zonwering uit Limmen

Bij Meelgro Bouw zijn we gespecialiseerd in werkzaamheden die uw huis iets extra’s geven. Zoals een dakkapel voor meer licht en ruimte in uw zolderkamer. Of een wenteltrap die voor een elegante aanvulling van uw interieur zorgt en bovendien veilig is. Ook voor zonweringen die uw huis koel houden en daarnaast de buitenkant sfeervol aankleden, kunt u bij ons terecht.

Uw dakkapel vernieuwen of renoveren

Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige dakkapel om uw woonruimte te vergroten en te verfraaien of wilt u meer licht in uw woning? Meelgro Bouw maakt dakkapellen op maat en plaatst deze vakkundig bij u op locatie.

Bent u al in het bezit van een dakkapel maar is deze aan een opknapbeurt toe? Dan kunt u ervoor kiezen deze te laten renoveren. U bespaart daarmee kosten terwijl uw dakkapel weer een lange tijd mee kan. Wij vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op

Alles op het gebied van trappen

Een trap bekleden is een lastige klus. Elke trede is anders en daarom moeilijk te bekleden. Wanneer u uw oude trap wilt vervangen of een tweede leven wilt geven, pakken wij dit professioneel voor u aan. 

Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van trappen. Zo kunt u kiezen voor een nieuwe bekleding met massief hout of laminaat. Bent u op zoek naar een nieuwe trap? Wij leggen deze compleet nieuw voor u aan.
 

De kosten voor het opnieuw bekleden van een trap verschillen. De prijs is zowel afhankelijk van het gebruikte materiaal als de soort trap. Daarom komen we graag bij u langs om een vrijblijvende afspraak te maken voor het bekleden of vervangen van uw trap. Bel 072 - 505 17 88 of stuur een e-mail.

Nieuwe zonwering, nieuw uiterlijk 

Zonweringen zijn er in alle soorten en maten. Zo kunt u kiezen voor zonwering in uw huis of voor zonwering buiten uw huis. Van markies tot rolluik: u hebt keuze uit een ruim assortiment.

Wij komen graag langs voor een vrijblijvende offerte. Zo kunt u direct uw wensen bespreken en wordt u voorzien van deskundig advies. U weet dan ook meteen wat de kosten zijn.

Verfraai uw huis binnen én buiten

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een dakkapel, trap of zonwering? Neem contact met ons op voor informatie of het maken van een afspraak zodat wij uw situatie kunnen bekijken. U ontvangt desgewenst van ons een vrijblijvende offerte.

Meteen een afspraak maken

Meelgro Bouw

Maatlat 9 
1906 BL Limmen


Openingstijden

Maandag 08:00 - 20:00

Dinsdag 08:00 - 20:00

Woensdag 08:00 - 20:00

Donderdag 08:00 - 20:00

Vrijdag 08:00 - 20:00

Zaterdag 08:00 - 17:00