Deuren en kozijnen van topkwaliteit uit Limmen

Deuren en kozijnen in alle soorten en maten vindt u in Limmen

Voor deuren en kozijnen geldt dat ze goed moeten sluiten om geen tocht door te laten en ongewenste gasten buitenshuis te houden. Bij Meelgro Bouw repareren of vervangen wij deuren en kozijnen binnen- en buitenshuis.

Deuren in alle soorten en maten

Heeft u een deur die klemt of niet goed sluit? Wilt u een andere deur omdat de huidige kapot is of niet meer in het interieur past? U heeft bij ons een ruime keuze uit verschillende merken:

Houten en kunststof kozijnen op maat

Kozijnen zijn belangrijk voor het uiterlijk van uw huis. Daarnaast zijn goede kozijnen ook nodig om uw huis tochtvrij te houden. U kunt bij ons terecht voor zowel houten als kunststof kozijnen. Deze worden professioneel en op maat bij u geleverd en geïnstalleerd in de door u gewenste stijl.  

Heeft u kozijnen die nog niet aan vervanging toe zijn, maar wel aan een reparatie? Ook dan staan wij graag voor u klaar. Wij repareren uw kozijnen ter plaatse zodat u er weer jaren van kunt genieten.

Toe aan nieuwe deuren of kozijnen?

Zijn uw deuren en/of kozijnen toe aan reparatie of vervanging? Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies of een offerte. Bel ons via 072 - 505 17 88, stuur een e-mail naar info@meelgro.nl of vul het contactformulier in.

Neem contact op voor advies of een afspraak

Meelgro Bouw

Maatlat 9 
1906 BL Limmen


Openingstijden

Maandag 08:00 - 20:00

Dinsdag 08:00 - 20:00

Woensdag 08:00 - 20:00

Donderdag 08:00 - 20:00

Vrijdag 08:00 - 20:00

Zaterdag 08:00 - 17:00