HET BESTE KLUSADVIES IN Limmen EN OMSTREKEN

Neem contact op

Bij Meelgro Bouw kunt u terecht voor uw klussen in en rondom het huis. Heeft u advies nodig voor uw klus? Onze vakmensen weten het antwoord en staan paraat. Wij hebben uitgebreide expertise in huis op gebied van elke klus. Heeft u een idee of hulp nodig bij montage? Bespreek dit met ons. Of het nou om een groot of klein karwei gaat, onze ervaren vaklieden weten er raad mee.

Klusadvies

Wij begrijpen goed dat een klus niet altijd even makkelijk is. Het is mogelijk dat u iets meer informatie nodig heeft bij een bepaalde klus. Zoek niet verder want Meelgro Bouw voorziet u graag van de nodige klusadviezen. Onze specialisten leggen het u met plezier uit in de winkel. Zo bent u zeker gegarandeerd van succes. We kunnen u helpen met welke soorten gereedschap en materialen u nodig heeft voor een bepaalde klus in huis of tuin. Loopt u tegen een specifiek probleem aan tijdens het klussen en weet u niet hoe u dit moet oplossen? Neem dan contact op met onze bouwmarkt in Limmen. Indien gewenst komen wij op locatie langs om u te helpen met uw klus.

Montage

Heeft u zelf geen tijd om een klus uit te voeren of is de klus toch iets lastiger dan u had voorspeld? Geen zorgen, Meelgro Bouw staat voor u klaar. Onze ervaren professional komt graag bij u langs. 


Of het nu gaat om het netjes aanleggen van een nieuwe vloer, inmeten en het afhangen van een nieuwe binnendeur of hulp bij een nieuwe schutting. Onze vakmensen maken de klus graag voor je af.