KWALITATIEVE  MAATWERK IN Limmen

Neem contact op

Uw unieke dakkapel, wenteltrap of zonwering uit Limmen

Heeft u een klus met specifieke wensen? Meelgro Bouw lost dit graag voor u op! Of het nu gaat om een verbouwing van uw trap, installatie van uw kozijnen of het uitkiezen van een zonwering. Wij helpen u graag uit de nood. Wij verrichten maatwerk zodat u zeker weet dat het resultaat past in uw huis of tuin. Op deze manier kunt u optimaal genieten van het maatwerk.

Houten en kunststof kozijnen

Kozijnen zijn belangrijk voor het uiterlijk van uw huis. Daarnaast zijn goede kozijnen ook nodig om uw huis tochtvrij te houden. U kunt bij ons terecht voor zowel houten als kunststof kozijnen. Deze kozijnen worden op maat bij u geleverd en professioneel geïnstalleerd in de door u gewenste stijl. 


Heeft u kozijnen die nog niet aan vervanging toe zijn, maar wel aan een reparatie? Ook dan staan wij graag voor u klaar. Wij repareren uw kozijnen ter plaatse zodat u er weer jaren van kunt genieten.

Neem contact op

Alles op het gebied van trappen

Een trap bekleden is een lastige klus. Elke trede is anders en daarom moeilijk te bekleden. Wanneer u uw oude trap wilt vervangen of een tweede leven wilt geven, pakken wij dit professioneel voor u aan. Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van trappen. Zo kunt u kiezen voor een nieuwe bekleding met massief hout of laminaat. Bent u op zoek naar een nieuwe trap? Wij leggen deze compleet nieuw voor u aan.


De kosten voor het opnieuw bekleden van een trap verschillen. De prijs is zowel afhankelijk van het gebruikte materiaal als de soort trap. Daarom komen we graag bij u langs om een vrijblijvende afspraak te maken voor het bekleden of vervangen van uw trap.

Nieuwe zonwering, nieuw uiterlijk 

Zonweringen zijn er in alle soorten en maten. Zo kunt u kiezen voor zonwering in uw huis of voor zonwering buiten uw huis. Van markies tot rolluik: u hebt keuze uit een ruim assortiment.

Wij komen graag langs voor een vrijblijvende offerte. Zo kunt u direct uw wensen bespreken en wordt u voorzien van deskundig advies. U weet dan ook meteen wat de kosten zijn.