UITGEBREIDE  SERVICE  IN  Limmen

Neem contact op

Meelgro Bouw is de bouwmarkt met kwaliteitsproducten tegen een goede prijs. Voor elke klus of verbouwing hebben we alle klusartikelen in ons assortiment. Daarnaast bieden we een uitgebreide service voor alle klanten. Wij staan niet voor niets bekend om onze productkennis en klantvriendelijkheid.

Klantvriendelijkheid

We zijn erg trots op onze productkennis en willen dit zo goed mogelijk met onze klanten delen. In de bouwmarkt hebben onze winkelmedewerkers voldoende technische kennis om advies op maat te geven. Voor elke klus weten we hoe u dit het beste kunt uitvoeren en welke spullen u nodig heeft. We zijn zelfs bereid om de juiste producten voor de klant te bestellen. Ons motto is niet voor niets: Wij hebben alles en anders kunnen wij het voor u bestellen.


Onze vakmensen denken (op locatie) met u mee en geven u altijd het juist advies. Ons klusadvies varieert van hoe u de klus het best kunt aanpakken tot de veiligheid van uw omgeving. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over het resultaat.

Onze zaagservice

In onze bouwmarkt in Limmen bent u ook welkom bij onze zaagservice. Er staat altijd een medewerker klaar om u verder te helpen. We bieden een uitgebreide zaagservice door het groot aanbod aan machines. 

Op deze manier kunnen wij tot op de millimeter nauwkeurig bijna alles zagen. 


Zo kunt u denken aan houten plaatmateriaal, kozijnen en frezen. De zaagservice is alleen beschikbaar voor producten die bij ons zijn gekocht.

Bezorging en sleutelservice

Laat uw producten thuisbezorgen door Meelgro Bouw. Binnen een straal van 5 km bezorgen wij altijd onze producten. Gratis thuisbezorgen is mogelijk bij een bestelling boven de 100,-. Woont u verder dan 5 km? U kunt altijd contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.


Bij Meelgro Bouw bent u ook welkom voor het kopiëren van uw sleutels. In Limmen kunnen wij nagenoeg elke sleutel dupliceren. De sleutel wordt direct gekopieerd terwijl u wacht. Heeft u hulp nodig met het vervangen van sloten en cilinders? We sturen een ervaren slotenmaker bij u langs om dit zo snel mogelijk om te lossen.